Geplaatst op

Dwayne Johnson gespot met pilotenbril op BayWatch set!

Ja dat is wel een hele mooie pilotenbril die Dwayne ‘The Rock’ Johnson daar draagt op de eerste draaidag van BayWatch the movie!

Pilotenbril op BayWatch
Pilotenbril op BayWatch

Ja dat is even smullen geblazen, twee van die strakke heren op de set van BayWatch. Dwayne Johnson en Zac Efron mochten even voor de camera poseren op de eerste filmdag van de film. De film komt pas in mei 2017 uit dus we moeten nog even wachten voor de rest maar dit belooft al wat.

pilotenbril op Baywatch
De BayWatch Sterren op hun eerste draaidag

Kijk toch eens naar die prachtige belijning, die mooie rondingen, die kleuren …. we hebben het natuurlijk wel over de bril he, even bij de les blijven. Dwayne, ijdel als hij is, poste zelf de foto’s op zijn Instagram account:

Meer over BayWatch

Oh ja, waar gaat de film over, dat zouden we bijna vergeten. We kennen natuurlijk allemaal de Baywatch TV Show, maar in 2017 komt er een film uit. De draaidagen zijn deze maand (februari 2016) begonnen. Een veteraan strandwachter (Johnson) moet samenwerken met een jongere strandwachter (Zac Efron) om het strand te redden van een milieuramp. Lees meer over BayWatch 2017 op IMDB.

En nu nog even over die prachtige goudgroene pilotenbril in BayWatch

Welke bril het is weten we niet, maar is hij niet prachtig? Die kleur geel groen is heel opvallend. De pilotenbril die wat ons betreft deze BayWatch bril het meest evenaren zijn de Aviator en de Revo: