Geplaatst op

Houten Zonnebrillen

Het is nog steeds een redelijk nieuw fenomeen maar toch beginnen houten zonnebrillen de trend van 2016 te worden. Het zijn ook wel hele mooie brillen. De warmte van de houtskleur en bamboe kleur is toch wel wat mooier dan een gewone plastic zonnebril. En ook al verwacht je het niet, die houten zonnebril is vederlicht.

Houten zonnebrillen pilotenbrillen
Houten zonnebrillen

De zomertrend van 2016 wordt Houten Zonnebrillen

Van oorsprong zijn de monturen van de typische Ray-Ban Aviators van metaal. En toch … houten brillen geven een speciale look, anders dan gewone brillen. De natuurlijke uitstraling van de bamboe bril is een beetje een knipoog naar de stoere Aviator bril. We weten het zeker, de bamboe zonnebril wordt de trend van 2016. Bij pilotenbril.net verkopen we natuurlijk alleen maar pilotenbrillen maar gelukkig zijn er een paar houten brilmonturen die aan onze pilotenbril eis voldoen. Prachtige houten/bamboe Aviators kun je bij ons online bestellen.

Welke houten zonnebrillen kun je allemaal bij ons bestellen

Zoals je in de foto hierboven ziet hebben we mooie blauwe pilotenbrillen van hout met zijn zusje in oranje (leuk voor Koningsdag) en daarnaast hebben we blauwe en grijze brillen van hout. De houten aviator is ultra lichtgewichtblijft en blijft daarom drijven. Als je voor Koningsdag de oranje zonnebril koopt kun je in de gracht vallen zonder dat je bril zinkt. Het natural bamboe brilmontuur is handgemaakt en draagt heel comfortabel. En natuurlijk is het belangrijk hoe een bril eruit ziet, maar het oog wil ook wat! Gelukkig bieden de UV-400 polariserende lenzen ook nog eens optimale bescherming.

Houten Piloten Zonnebril Aviator Blue
Houten pilotenbril Aviator Blue

Wil je meer weten over de Aviator Sunglasses en waarom dit montuur al jaren populair is? Lees dan eens over de pilotenbril op WikiPedia (Engels). Leuk om te lezen hoe dit typische druppelvormige brillenmontuur de tand des tijds heeft doorstaan.

Met een houten zonnebrillen die ook nog eens van hout of bamboe is ben je helemaal hip in 2016!