Geplaatst op

Zomertijd Zonnebril Tijd

Lente? Zomertijd? Altijd Zonnebriltijd

Jaja het is nog lente maar toch kijken wij uit naar de zomertijd wanneer we die klok in de goede richting kunnen duwen.
De bloemetjes komen uit hun schulp, de meiden lopen weer in korte rokjes en de stoere mannen laten zien wat ze waard zijn.

Zomertijd Pilotenbril tijd

En natuurlijk niet te vergeten iedereen met een pilotenzonnebril op.
De lente en zomertijd betekent natuurlijk zonnebriltijd en idereen wil natuurlijk flaneren met een hele leuke zonnebril.
Er zijn veel variaties op het gebied van zonnebrillen maar op onze webshop pilotenbril.net houden we ons netjes aan de pilotenbril.

Wat zijn de zomertrends van 2016?

De trend van pilotenbrillen is voor eeuwig natuurlijk maar een nieuwe trend is toch wel de houten zonnebril en dan hebben wij het natuurlijk als piloten onder elkaar over de houten pilotenzonnebril! In verschillende soorten hout te bestellen bij pilotenbril.net. Dit zijn wel hele stoere maar ook prachtige modellen. Als je echt wil opvallen dan moet je minimaal een houten zonnebril in je zomerse collectie hebben.

Oversized is over en uit gelukkig. Kunnen we weer de gezichten wat beter zien. Sportbrillen zijn ook in want iedereen wil blijkbaar nog steeds sporten. Had je eerder moeten doen denk ik dan voordat je met je blote bast op het strand gaat lopen.

Oh ja, pilotenbril met spiegelglazen is ook de zomertrend voor 2016. Die hebben we trouwens ook.
Eigenlijk hebben we de echte zomertrends voor 2016 wel in huis.

Merkbrillen Zomertijd Geprijst

Ook hebben we nog steeds een paar leuke merkbrillen van Ray-Ban en Calvin Klein voordelig geprijst. Onze pilotenbrillen zijn als je er meerdere koopt als setje of elke dag een andere pilotenbril wilt opzetten prettig geprijst. je krijgt namelijk 25% korting wanneer je er twee of meer bij ons online besteld. Dat geldt overigens niet voor onze merkbrillen helaas!

Heb je al een enorme collectie aan pilotenbrillen en je bent meer geinteresseerd in onze houten zonnebril dan moet je hier even verder kijken.

Maar nu eerst even genieten van de lente en een terrasje opzoeken. Proost!